Het bestuur onze kringgroep:

Voorzitter en Instructeur:
Eddy Poismans

Beroepshalve is Eddy technicus bij Mercedes. Sinds 2008 is hij voorzitter van onze club. Sinds hij aktief werd in de hondensport heeft hij verschillende honden naar IPO-3 gebracht. Ook is hij erg aktief in het Basisopleidingsprogramma waar hij het zelfs tot Belgisch Kampioen heeft geschopt. Hij is tevens de hoofdinstructeur van onze club.
voorzitter@kringgroep-riemst.be

Secretaris:
Gert Voets

Gert is ambtenaar bij de N.M.B.S. Hij was de drijvende kracht tijdens de onze overgang naar het v.z.w. statuut. Hij zorgt ervoor dat het vele papierwerk van onze vereniging tot in de puntjes is verzorgd. Momenteel werkt hij hard om samen met zijn hond Monty het eerste africhtingsbrevet in de wacht te slepen.
secretaris@kringgroep-riemst.be

Penningmeester:
Servais Coenegrachts

Servais is ambtenaar bij de gemeente Riemst. Hij was één van de oprichters van onze kringgroep. Na een lange periode van inactiviteit is hij teruggekeerd naar zijn oude liefde: de hondensport. Servais heeft momenteel een nieuwe pup en kan niet wachten om hiermee aan het werk te gaan. Naast zijn honden gaat zijn vrije tijd vooral naar zijn kleinkinderen.
penningmeester@kringgroep-riemst.be

Bestuurslid, Instructeur en Pakwerker:
Peter Croughs

Van opleiding is Peter informaticus en sinds vele jaren actief in de hondensport. Eerst in een gewone hondenschool en daarna zocht hij de uitdaging op binnen de V.V.D.H. waar hij sinds 2009 eveneens deel uit maakt van het hoofdbestuur. Hij is wedstrijd gerechtigd pakwerker gebrevetteerd door K.K.U.S.H., V.V.D.H. en Syntra. Hij is ook verantwoordelijk voor de website en facebookpagina van onze club en vervult met plezier de rol van huisfotograaf.
webmaster@kringgroep-riemst.be


Contacteer ons

Email: info@kringroep-riemst

Nieuwsbrief: Abonneren

Social Media: