Het bestuur onze kringgroep:

Voorzitter:
Servais Coenegrachts

Servais is ambtenaar bij de gemeente Riemst. Hij was één van de oprichters van onze kringgroep. Na een lange periode van inactiviteit is hij teruggekeerd naar zijn oude liefde: de hondensport. Met zijn teef Ona probeert hij te werken naar zijn IPO3 certificaat. Naast zijn honden gaat zijn vrije tijd vooral naar zijn kleinkinderen.
voorzitter@kringgroep-riemst.be

Secretaris:
Gert Voets

Gert is ambtenaar bij de N.M.B.S. Hij was de drijvende kracht tijdens de onze overgang naar het v.z.w. statuut. Hij zorgt ervoor dat het vele papierwerk van onze vereniging tot in de puntjes is verzorgd. Samen met zijn hond Monty beleeft hij heel veel plezier en hun gehoorzaamheidsoefeningen zijn dan ook top.
secretaris@kringgroep-riemst.be

Penningmeester:
Marielle Jackers

Wat Marielle mist aan ervaring in de hondensport maakt ze goed met een hele brok enthousiasme. Ze is lid bij onze kringgroep sinds 2016.
penningmeester@kringgroep-riemst.be

Bestuurslid, Instructeur en Pakwerker:
Peter Croughs

Van opleiding is Peter informaticus en sinds vele jaren actief in de hondensport. Tussen 2009 en 2018 maakte hij eveneens deel uit van het V.V.D.H. hoofdbestuur. Hij was ook gebreveteerd pakwerker gedurende vele jaren en probeert nu met zijn nieuwe hond Carrah het IPO onveilig te maken. Hij is verantwoordelijk voor de website en facebookpagina en is onze huisfotograaf.
webmaster@kringgroep-riemst.be


Contacteer ons

Email: info@kringroep-riemst

Nieuwsbrief: Abonneren

Social Media: