BOP examen en wedstrijd bij KG40 Riemst

10 OKTOBER was de laatste BOP wedstrijd van het jaar 2020 en die ging door bij KG 40 Riemst waarna het coronavirus ons opnieuw gijzelde.

Op 9 juni 2021 werden de deuren van de Horeca opnieuw geopend en kregen we groen licht om onze BOP wedstrijd te organiseren.

12 juni 2021:
Reeds 3 weken voor het afsluiten van de inschrijvingen was het duidelijk dat veel BOP liefhebbers al een tijd op hun honger zaten; waar in normale omstandigheden de meeste inschrijvingen in de laatste week binnen stromen, waren er al 35 deelnemers die hun deelname bevestigden; het werden er uiteindelijk “44”, bijna voldoende voor een tweedaagse……

De weersvoorspellingen waren ons gunstig gestemd; met een ganse week temperaturen van rond de 25 ° C zou ook de zaterdag, dag van de wedstrijd, een mooie dag worden.

Die voorspelling was iets te voorbarig, de zaterdag was het miezerig en kil tot laat in de namiddag, niettemin voor de honden was dit het ideale weertype.

15 honden die examens aflegden, waarvan 9 in de BOP 1, 4 in de BOP 2 en 2 in de BOP 3; Alle honden slaagden !. Natuurlijk waren er verbeterpunten maar hiermee is meteen de toekomst en continuïteit van de BOP verzekerd !

En of de spanning verzekerd was: BOP 1 Wedstrijd: het podium was voor Nyncke Sellier met 100 punten, 1ste plaats; gevolgd door Chelsey Dimpfel en van Holt Etienne beiden met 99 punten, een strijd om de perfectie.

BOP 2 Wedstrijd: Ver Cammen Eric met 95 punten, gevolgd door Elza Vanderlinden met 94 punten en Johnny De Ridder met 93 punten, spannender kon niet….

BOP 3 Wedstrijd: Alex de Wit met 99 punten, Chelsey met 97 en Alex met 97 punten. Een probleem voor Alex om de 1ste en 3de plaats tegelijk op het podium in te nemen.

Al met al een betere start van het BOP seizoen kon men zich niet wensen ! Kringgroep 40 Riemst bedankt àlle deelnemers en het technisch team dhrn. Gert Callens, Peter Dimpfel en Mark Chauvaux (wedstrijdleider) om op deze wijze het BOP-seizoen af te trappen.

Dankuwel !

Verslag: SC

Uitslag: Klik hier om de uitslag te downloaden

Foto's: Klik hier om de foto's te bekijken

Terug


Contacteer ons

Email: info@kringgroep-riemst.be

Social Media:

Design by:

Design by:

Vereniging Voor Duitse Herders