Over onze kringgroep:

Kringroep 40 Riemst is een hondenclub exclusief voorbehouden voor de Duitse Herdershond.
Wij staan ten dienste van de mensen die hun herder gehoorzaam willen maken of hun stappen in de hondensport willen zetten samen met hun beste vriend de Duitse Herder of gewoon willen gaan wandelen tussen gelijkgestemde zielen.
Sinds vele jaren zijn wij aktief en sedert 2010 bevinden wij ons op een nieuwe locatie, namelijk in Genoelselderen, Riemst. Als een hondenclub voorbehouden voor één ras dragen wij de titel "kringgroep" en staan we onder toezicht van de grootste rasvereniging van België, namelijk de V.V.D.H. oftewel de Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. Binnen deze rasvereniging heeft onze kringgroep het stamnummer 40 toegewezen gekregen. Vandaar onze benaming Kringgroep 40 Riemst.

Statutair is het dan ook onze taak om vooruitgang te boeken in het voorkomen en karakter van de Duitse Herdershond en aldus de eigenaars van dit ras de ideale gebruiks- en familiehond te verschaffen.
Sinds 2015 heeft onze vereniging het statuut van vzw verworven waardoor al onze leden in een wettelijk beschermd kader van hun hobby kunnen genieten.

Kringgroep 40 Riemst vzw.
Ondernemingsnummer: 0598.893.539
Bankrekening: BE88 0017 5433 6441
BIC: GEBA BEBB
Maatschappelijke zetel: Gemeenteplein 7 te 3770 Riemst

Raadpleeg ons:


Contacteer ons

Email: info@kringgroep-riemst.be

Social Media:

Design by:

Design by:

Vereniging Voor Duitse Herders