Wandelen:

Wat is er mooier dan met je hond de natuur in te trekken om samen een fikse wandeling af te werken. Inderdaad wij trekken er met z'n allen een tiental keer op uit om met onze beste vrienden te gaan wandelen. Allemaal Duitse Herders die in groep spelen en ravotten en zelden of nooit hoor je een blaf of een grom. Iedere keer weer is het genieten geblazen wanneer we met onze grote groep komen aanzetten en laten zien hoe sociaal onze honden zijn.

In de schoot van de V.V.D.H. zijn er heel wat bevriende kringgroepen die jaarlijks een wandeltocht organiseren. Van Riemst tot Antwerpen, van Vrasene tot Neerpelt. Overal kan je ons vinden. Wandeltochten van 5 of 10 kilometer wij zijn van de partij en we worden er nog voor beloond ook. Jaarlijk bij aanvang van het wandelseizoen (traditioneel de eerste wandeling van het jaar in Maasmechelen) reikt de V.V.D.H. wandelkaarten uit. Dit zijn kaarten waarbij de wandelaar bij iedere wandeling een stempel krijgt. Wanneer hij een aantal stempels heeft verzameld komt hij in aanmerking voor een "wandelstandaard" dit is een beker of een ander aandenken dat het daaropvolgende seizoen wordt uitgerijkt op de zogenaamde "interwandeldag".
Het mooie eraan is dat ieder jaar de bekers, of standaarden, groter en mooier worden. Het spreekt vanzelf dat ook het aantal afgelegde kilometers moet groeien en er dus ook meer moet gewandeld worden. Hoeveel? Dat ik je raadplegen in het wandelreglement van de V.V.D.H.

Alle wandelingen vinden plaats na onze training op zondagochtend. Meestal wordt er afgesproken om samen te komen op een bepaalde plek. Wij proberen altijd te vertrekken tussen 13u00 en 14u00.

Meer weten? Vraag zeker meer informatie aan onze bestuursleden.

Zie ook: [ Africhting ] [ Basisopleiding ] [ Agility ]


Contacteer ons

Email: info@kringgroep-riemst.be

Social Media:

Design by:

Design by:

Vereniging Voor Duitse Herders